Dopis občanům Karlových Varů – Karlovarská občanská alternativa

Dopis občanům Karlových Varů

Vážení občané Karlových Varů,

opět se po čtyřech letech přiblížily komunální volby – 5. a 6. října se budete moci svobodně vyjádřit k tomu, kteří spoluobčané vás budou zastupovat při vedení města, při rozhodování o problémech, které se týkají života vás i vašich dětí.

Ráda bych Vám touto cestou připomněla jména devíti zastupitelů, kteří vás v uplynulých letech za Karlovarskou občanskou alternativu (KOA) zastupovali a hájili zájmy Karlových Varů, tedy i zájmy vaše. Všichni jsme pracovali poctivě, s maximálním nasazením a vždy tak, abychom se za svá rozhodnutí nemuseli stydět a mohli se bez ostychu na sebe podívat do zrcadla a vám do očí.

Byli to: Lucie Domesová, Jiří Klsák, Petr Kulhánek, Vladimír Lédl, Vlastimil Lepík, Jiří Neumann, Zdeněk Slába, Michaela Tůmová a Pavel Žemlička.

Všichni jmenovaní jsou opět připraveni vás zastupovat a jsou uvedeni na kandidátce KOA (kromě Lucie Domesové). Kandidátka je doplněna o další osobnosti, kteří jsou ve svých názorech blízcí dlouholetým členům KOA, mají chuť angažovat se ve veřejném životě a pomáhat svou prací dalšímu rozvoji našeho města. V Karlových Varech žijí, znají zdejší život a jeho problémy a mají zájem zlepšovat náš společný domov.

Naše hnutí vám nikdy neslibovalo zázraky, neboť víme, že by to byly plané sliby. Rozhodování bylo často velmi složité – něco se nepodařilo – ať už kvůli měnícím se zákonům, administrativním překážkám i neshodám v čtyřčlenné koalici, která zasedala v Radě města. Ale mnohé jsme dokázali a posunuli tak úroveň života v Karlových Varech zase o něco výš.

Jistě vnímáte, že předvolební hesla některých jiných kandidátů slibují buď nesplnitelné, nebo také to, co už KOA za svého působení na Magistrátu města Karlovy Vary prosadila a prosazuje.

My, kandidáti Karlovarské občanské alternativy (KOA) Vám opět nabízíme:

POCTIVOU PRÁCI, NE SLIBY

Michaela Tůmová
členka Rady města
předsedkyně Karlovarské občanské alternativy